T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BUCA - 30 Ağustos Ortaokulu

30 Ağustos Ortaokulu

Telefon
02324401417
Belgegeçer
0
WEB
https://bucaotuzagustosortaokulu.meb.k12.tr
Adres
Efeler Mahallesi hayrettin paşa caddesi No 8 Buca/İZMİR
Vizyon
30 Ağustos Ortaokulunu yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimizin güç birliği ile; *Gelişim için değişebilen ve değiştirebilen bireyler yetiştiren bir eğitim – öğretim kurumu olmak; *Ülkemizin en iyi Fen, Anadolu ve Güzel sanatlar liselerine her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştirmek, *Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, *Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.
Misyon
Biz, Öğrendiklerini davranış halinde sergileyebilen, iyi bir rehberlik sonunda ilgi, istek ve yeteneklerinin fark edilmiş olmasıyla mutlu olabilen ve yarınlarında da mutlu olabileceğine inanan ve çalışan, sorunların değil, çözümlerin parçası olan, sorumluluk sahibi, yasalara saygılı, kendi ayakları üzerinde durabilen, düşündüklerini ifade edip geleceğini planlayabilen, bilimsel yenilikleri kavrayıp geliştirebilen, etrafında olup bitenlerin farkında olan ve daha iyiye ulaşmak için projeler üretebilen, Ulu Önder Atatürk´ün ve Türkiye Cumhuriyeti´nin itibarına ve geleceğine gölge düşürmeyecek gençler yetiştirmek için varız.
Başarılar
Öğretmen :66
Öğrenci :910
Derslik :37
Kütüphane Kitap Sayısı :240
Öğretim Şekli :İKİLİ
Saatler
07:40-13:20 (ORTAOKUL SABAHÇI GRUP) 13:30-18:20 (İLKOKUL ÖĞLECİ GRUP)
Isınma
DOĞALGAZ
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
465 NOLU KONAK-TINAZTEPE OTOBÜSÜ VE 74 NOLU ŞİRİNYER AKTARMA-YENİGÜN MAH. OTOBÜSLERİ OKULUMUZUN ADININ DA YER ALDIĞI DURAKTAN GEÇMEKTEDİR. AYRICA BUCA-MEVLANA DOLMUŞU DA OKULUMUZUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
EFELER MAHALLESİ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İLÇEYE 2 KM İLE 15 KM
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZDA ÇEŞİTLİ SPORTİF ETKİNLİKLER FARKLI BRANŞLAR BAZINDA BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖNCÜLÜĞÜNDE YÜRÜTÜLMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
"FLL Open Turkey 2019 Robot Turnuvası" ETKİNLİĞİNE OKULUMUZU TEMSİLEN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖNCÜLÜĞÜNDE ÖĞRENCİLERİMİZ KATILIM SAĞLAYIP ÖDÜLLER ALMIŞLARDIR.
Yazdır