İZMİR / BUCA - 30 Ağustos Ortaokulu

May

Okulumuz sınıflar arası futbol turnuvaları sona ermiştir.

Turnuvalarda;

5.Sınıflarda 5/B

6.Sınıflarda 6/A

7.Sınıflarda 7/G

8.Sınıflarda 8/C

Sınıfları şampiyon olmuştur. Turnuvaya katılan sınıfları, şampiyon olan sınıfları kutluyoruz.  Turnuvaya emek veren ve  destek  olanları da tebrik ediyoruz.

May

Okulumuz yıldız erkekler futbol takımı çeyrek final grubu ikinci  maçında Atatürk  Ortaokulunu 4-0 mağlup ederek grubunda 6  puan yaparak yarı finale yükselmeyi garantiledi.

Nis

Tazof İlçe Turnuvasına katılıp emek veren tüm öğrencilerimize, Reverse Turnuvası 1.si 8 F sınıfı öğrencisi Yiğit Korkmaz'a ve öğretmenimiz Nuray Oku'ya teşekkür ediyoruz.

odullendirilen

Nis

Konusu " Daha İyi Bir Dünya İçin" olan Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi'nin organize ettiği 32. Geleneksel Resim Yarışmasında 29 eser arasında okulumuz öğrencisi 7-E sınıfından Ada Selici "Üçüncülük" ödülü kazanmıştır. Kendisini tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuzda coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Bu sene 15-19 Nisan 2024 tarihleri arasında kutlanan İzmir İnternet Haftası etkinlikleri kapsamında 5. 6. ve 7. sınıflara Yapay Zeka uygulamaları ile ilgili eğitimler verilmiştir.

Nis

15-19 Nisan 2024 tarihlerinde İzmir İnternet Haftası etkinlikleri gerçekleştirilecektir. Bu senenin konusu olan Yapay Zeka teknolojileri ile ilgili atölye çalışmaları konferanslar, eğitimler düzenlenecektir.  Aşağıdaki linkten konuyla ilgili ayrıntılara ulaşabilirsiniz.

izmirinternethaftasi.org

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Yeşilay kulübünün düzenlemiş olduğu “Yeşilay ile ilgili SLOGAN YARIŞMASI”nda Teknoloji ve Tasarım öğretmenleri zümresinin oluşturduğu komisyonda 7/E sınıfı öğrencimiz Zeynep Duru KÖLEOĞLU birinci seçilmiştir. Ödülünü Okul Müdürümüz Sayın Hüseyin ÖZYURT takdim etmiştir. Öğrencimize bundan sonraki çalışmalarında da başarılar dileriz.

Mrt

Yeşilay kulübü danışman öğretmenleri Teknoloji ve Tasarım öğretmenlerimiz Şadiye KULAÇ ve Eda YARAR tarafından YEŞİLAY haftası dolayısıyla bilgilendirme yapılmıştır. Ayrıca 7. sınıf öğrencilerimiz arasında çeşitli sportif etkinlikler gerçekleştirilmiştir.